субота, 17. септембар 2016.

Mladi Liberali oformili izborni štab: Konkretna rješenja za mlade i studente




Mladi Liberali Crne Gore formirali su izborni štab koji će koordinisati kampanju Mladih LP u narednom periodu. Razumijevajući važnost toga da mladi sami učestvuju u kreiranju politika koje direktno utiču na njihov život i polazeći od autonomije koju Mladi uživaju u svom radu u Liberalnoj partiji, štab je usvojio platformu na kojoj će raditi u narednom četvorogodišnjem periodu.

„Crna Gora će za 10 godina biti država u kojoj će živjeti i stvarati oni koji su danas mladi i studenti. U tom društvu neće živjeti oni koji danas kreiraju politiku nego nove generacije. Klučno je pitanje, koliko mladi utiču na stvaranje svijeta u koje će provesti život oni i njihovi potomci? Šta su to ključni problemi mladih i kako mladi da utiču na njih?“ stoji u Platformi koju su Mladi sinoć usvojili, i koju će segmentirani predstaviti javnosti.
Mjere i rješenje koja su previđena platformom, na najbolji način sublimiraju probleme mladih i studenata u državi ali i, kroz direktnu saradnju sa njima, nudi konkretna rješenja kroz konkretne projekte koji će pokazati održivot liberalne platforme.
Na čelu izbornog štaba Mladih Liberala je predsjednik Ammar Borančić, dok članove štaba čine predsjednici Mladih LP iz svih gradova kao i savjetnici u radu ML.

PR služba LPCG

Нема коментара:

Постави коментар