петак, 16. септембар 2011.

Fridrih Nauman

Danas je predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović sa saradnicima primio Dr. Kristijana Tila, šefa Fondacije Fridrich Nauman za Zapadni Balkan i Dušana Dinića, regionalnog kordinatora.

Fondacija Fridrich Nauman je politička fondacija koja prati transformaciju društva u pravcu demokratije, uspostavaljanja pravne države i tržišne privrede i poseban akcenat stavlja na podršku liberalnim snagama. Instrumenti rada Fondacije Fridrich Nauman su organizacija seminara, radionica i konferencija, uz podršku pojedinačnih publikacija i istraživačkih projekata.

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore je upoznao goste sa aktuelnom situacijom u kojoj se nalaze crnogorski liberali poslije gubitka parlamentarnog statusa 2009 godine i ciljem da se isti na narednim izborima povrati. Dr. Tilo je obećao logističku pomoć Liberalnoj Partiji naročito početkom naredne godine kada bi se u Crnoj Gori održala velika regionalna konferencija liberala koja bi označila početak kampanje crnogorskih liberala za naredne parlamentarne izbore.

Нема коментара:

Постави коментар