среда, 02. новембар 2011.

Odgovor na tekst Mladih DPS-a

Dragi gospodine Pavićeviću,

Ja ne znam da li se u sve „razumemo“, ali znam da je nas je baš to što ste se vi i vaše kolege u sve razumjeli i dovelo ovđe đe jesmo, na ivicu sloma državne ekonomije, državnog bića i društva u cjelini!

Vi, ili vase kolege iz jedne druge službe koju nazivaju još i tajnom, vjerovatno znate đe smo mi bili 21. Maja 2006-e.
Nego još nešto me kopka, vjerovatno znate svi dobro đe smo bili mi, i moj otac i đed i ja i sve moje kolege iz stranke i svi dobri ljudi u Crnoj Gori, đe smo mi bili 1991-e, pa đe smo bili 1993-e, pa ’96-e itd. Itd.
Znaju svi, pa i Vi, dobro đe smo bili, ali rekoh, kopka me nešto!

Đe ste Vi Pavićeviću i onaj koga branite bili tada, đe ste bili i koju ste „slobodu i nezavisnost“ ognjem i puškom branili?!

Bijaste li vi ono rekli – „Da živimo bolje“, bijaste li vi ono rekli „Crna Gora može bes masonske lože“, pokušavajući da diskreditujete nas Liberale.

No možda i griješim, jer vidimo da vi ustvari i živite bolje, da od ručnih satova onoga koga branite može da se hrani pola Crne Gore, da Crna Gora nažalost i zbilja može bez masonske lože, jer ste i to urnisali i obesmislili osnivanjem svojih paralelnih NVO-a, kao i sve u državi!

A đe ste to jurnuli, Pavićeviću za onim kojeg branite, pravo u Evropu I NATO, a đe su vam ovoga puta puške i prazne riječi da je sve to svjetska zavjera protiv srpskog naroda!?
Da će nas Evropska Unija izjesti … dok je na našem barjaku sijalo onih 12 zvjezdica slobode, na barjaku liberala!
Sve na stranu, ali je najtragičnije pamćenje Vaše generacije i Vas samog Pavićeviću!
Nijesam upoznat da je izvršena kolektivna lobotomija na nivou Crne Gore, pa se onda zaista pitam otkud Vama pravo da zborite da Vasa generacija prepoznaje 20-godišnje samoodržaoce kao “naše rosno cvijeće”!?
No, dobro ste i kazali, zna se više u ovoj zemlji šta se od koga može očekivati, tako da me ova Vaša reakcija, kao ni reakcija onoga kojeg branite, nimalo ne čudi!
A da čudo bude veće Vi velite da je ovo kampanja protiv vas, e kako nas nasmijaste!

Pavićeviću, kad Vi i onaj koga branite, shvatite da vam mi samo pokazujemo OGLEDALO, koje već 20 godina čvrsto držimo u rukama, pored crnogorskog i evropskog barjaka, pokušavali ste ga pendrecima izbiti, ali OGLEDALO STOJI!

Kada shvatite da je to ogledalo tu, i kada smognete snage i hrabrosti da se pogledate u njega ….

Onda će te se urušiti u svoje temelje, jer je slika užasna!

I provedriće više Gore Crne!!!

NEGO ŠTO!

Liberalna Omladina CG

Нема коментара:

Постави коментар