четвртак, 20. јун 2013.

Mladi liberali na Konferenciji u BeograduBorancic i Jovicevic

Mladi liberali Crne Gore učestvovali su na Međunarodnoj konferenciji mladih liberal u Beogradu.
Ovoj konferenciji u organizaciji Fridrih Nauman fondacije, Evropskog liberalnog foruma i Evropskog parlamenta pod nazivom “Migracije i integracije” dio je projekta analiza i rješavanja problema iseljenika i doseljenika u zemljama EU i zemljama regiona.
Mladi Liberalne partije CG Jovana Jovićević i Ammar Borančić predstavili su kolegama iz regiona i Evrope problem sa kojima se u zadnje dvije decenije Crna Gora suočava na ovom polju ali i pozitivne primjere iz naše države koji će poslužiti usvajanju zajedničke platforme za regionalnu saradnju u ovoj oblasti.
Borančić i Jovićević iskoristili su konferenciju i za učvršćivanje tradicionalnih odnosa crnogorskih mladih iberala i evropske liberalne porodice u cilju daljih zajedničkih aktivnosti na polju evropskih integracija naše države I kontinuirane edukacije mladih liberala i liberalki. Isto tako postignut je dogovor o intezivnijoj saradnju sa mladima LDS BiH o konkretnim aktivnostima koje će ove dvije partije sprovoditi u narednom period.
Mladi liberali Crne Gore su jedina politička organizacija mladih u Crnoj Gori koja ostvaruje uspješnu saradnju sa svim regionalnim i evropskim liberalnim političkim I nevladinim organizacijama, predstavljajući Crnu Goru kao modernu i liberalnu državu mladih ljudi.

Mladi liberali Crne Gore

Нема коментара:

Постави коментар