среда, 2. април 2014.

Bar: Mladi Liberalne partije i Mladi Sutomora u humanitarnoj akciji



NVO Mladi Sutomora i Mladi Liberali Bara danas su u tom gradu, zajednički, uspješno realizovali humanitarnu akciju kojoj su dali podršku i priključili se i prisutni građani.
U humanitarnom kontejneru Crvenog krsta za robnu pomoć socijalno najugroženijim porodicama, koji je postavljen na Trgu u Baru, oni su donirali pakete sa garderobom koju su u prijedhodnom periodu sakupili aktivisti Mladih Sutomora i Mladih Liberala.
Ova akcija dio je humanitarnog programa koji sprovodi NVO Mladi Sutomora i kojem punu podršku pružaju Mladi Liberalne partije u skladu sa svojim temeljnim programskim načelima društvene i socijalne jednakosti. Stoga, ovo je samo prva od nekoliko planiranih akcija.
Današnjom akcijom su rukovodili predśednik NVO Mladi Sutomora Mitar Radonjić, i u ime Mladih Liberala, predśednik Ammar Borančić i predśednik barskog odbora Mladih Liberala Alen Erović uz prisustvo aktivista obije organizacije.
NVO Mladi Sutomora i Mladi Liberalne partije najavili su još nekoliko, pojedinačnih i zajedničkih, humanitarnih ali i ekoloških akcija, u narednom periodu, koje će doprinijeti kvalitetu svakodnevnog života svih građana i građanki Bara.

Mladi liberali Crne Gore;
NVO Mladi Sutomora




Нема коментара:

Постави коментар