понедељак, 3. фебруар 2014.

Demanti: "Đuhić nije potpredsjenica Mladih liberala."



Reagovanje povodom medijskih navoda bivše članice LP Eme Đuhić koja je transferom postala član DPS.

Tužno je posmatrati ljudski i politički sunovrat pojedinih mladih ljudi u Crnoj Gori koji sramotne izdaje, sebe samih prije svega, pokušavaju predstaviti kao demokratske činove.
Dužni smo prema javnosti demantovati pisanje dotične Eme Đuhić koja se u svojem transferu u DPS neistinito predstavila kao potpredśenica Mladih LPCG, da ona to nije jer predśeništvo Mladih, koje će prvu redovnu śednicu odr
žati u toku ovog mjeseca, takvu odluku do sada nije verifikovalo. Ova politička transakcija posebno čudi ako znamo da je pomenuta Đuhić Demokratsku partiju scoijalista uvijek smatrala nužnim zlom i opisivala je dijapazonom izraza koji nijesu primjereni javnom iznošenju, pa iz tog razloga pozdravljamo trgovačke sposobnosti bivše članice koje su zaistea vrijedne pažnje.
Podmetanje bivših anonimnih članova naše stranke da su na ovaj način politički sazreli u liberalima je jednako gnusno. U liberalima sazrijeva politička svijest koja se temelji na slobodnom pojedincu, građanskoj hrabrosti i ličnoj odgovoronosti koju želimo da preuzmemo za progres i modernizaciju crnogorskog društva, a ne nikako poltronska, neprincipjelna i podmetačka svijest koja je naš glavni oponent posljednje dvije decenije.
Kao liberali podržavamo svako pravo na lični izbor i opredjeljenje, ali isto tako, znamo da političko djelovanje mora počivati na elementarnim moralnim principima i postulatima, u suprotnom, politika postaje kič u koji je, izgleda, crnogorsko društvo i politička scena, duboko zaglibila. A liberali će uvijek biti slobodna luka za sve mlade ljude koji imaju viziju bolje i drugačije Crne Gore!

Predśednik Mladih liberal Crne Gore




Нема коментара:

Постави коментар