понедељак, 24. фебруар 2014.

Mladi liberali spremni da pokrenu drugačiju kampanju

Kampanja liberala kreće iz Bara!

Mladi Liberalne partije su na trodnevnom seminaru i treningu “Ovo je moja ideja” u Baru imali priliku da razmijene pozitivna iskustva sa kolegama iz Holandije i na taj način utemelje svoja liberalna načela i prošire dijapazon političke liberalne misli koja će biti temelj predstojeće kampanje za lokalne izbore.
Mladi Liberali u Baru
Kampanja LPCG krenula je upravo iz Bara, a Mladi liberali spremni su da toj kampanji daju veliki doprinos, pokrećući modernu i potpuno drugačiju političku kampanju koja će se temeljiti na najboljim iskustvima najnaprednijih zemalja EU, u prvom redu, Holandije. U tom smislu, ML kreirali su konkretan plan djelovanja i usvojili savjete kojima će se rukovoditi u daljem radu. Takve preporuke, u narednom period će implementirati Predsjeništvo Mladih LP koje je prisustvovalo seminaru u Baru.
Učesnicima skupa obratio se i međunarodni sekretar VVD holandskih liberal Wouter Schroer koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom LP i Mladih liberala i najavio još snažniju podšku crnogorskim liberalima u borbi za demokratska i liberalna načela u koja zajednički vjerujemo. Svoja iskustva i ideje Mladim liberalima prenijeli su i predsjednik VVD odbora za evropske poslove Ferdi de Langea kao i funkcionerka holandskog Parlamenta Jelleke van Rantwijk.
Kontinuirana saradnja crnogorskih i holandskih liberala i konstantna snažna podrška evropske liberalne familije LPCG značajan su signal da Liberalna partija daje veliki doprinos modernizaciji i demokratizaciji Crne Gore, a da su Mladi liberali jedini nosioci progresivnih i modernih ideja i reformi.

Predsjednih Mladih liberala Crne Gore

Нема коментара:

Постави коментар