петак, 21. фебруар 2014.

Mladi liberali kreiraju liberalne ideje u Baru

Mladi liberali Crne Gore u saradnji sa Liberalnom partijom Holandije - VVD, sjutra će u Baru započeti trodnevni seminar i trening za mlade LPCG.
Na taj način, Mladi liberali i LPCG još jednom potvrđuju da su jedina politička organizacija u Crnoj Gori koja uživa povjerenje i podršku evropske liberalne familije i svh progresivnih I demokratskih snaga Evrope”, kazao je u saopštenju predsjednik Mladih liberala Ammar Borančić.
Seminar pod nazivom “Ovo je moja ideja – kreiranje liberalne kampanje” kako kaže ima za cilj da crnogorskim mladim liberalima prenese iskustva vladajućih holandskih liberala u vođenju liberalnih politika i populisanju ideje liberalizma , naročito u predizbornim kampanjama na lokalnom nivou.
“Na taj način, mladi liberali građanima će ponuditi kvalitetna rješenja koja se tiču njihove lokalne zajednice i bitno uticati na pozitivna društvena kretanja u svim crnogorskim Opštinama.
Mladi liberali, isto tako, formiraće i svoje konkretne prijedloge bazirane na potrebama i problemima mladih ljudi na osnovu kojih će predsjeništvo Mladih LP usvojiti Akcioni plan djelovanja u narednom periodu i kreirati bazu liberalnih ideja i projekata od značaja za pospješivanje kvalitetnije implementacije evroatlanskih standard u našj državi kao i za dinamičniji razvoj prava mladih ljudi."

Нема коментара:

Постави коментар